Συγκεκριμένα, στο 29ο χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου, στον Λουτρόπυργο εντοπίστηκε το σημείο που έκαναν δοκιμές τα μέλη των «Πυρήνων» και ο Ξηρός στα εκρηκτικά. Πρόκειται για ένα παλιό σπίτι όπου εκεί έφτιαχναν τις βόμβες. Μάλιστα, κατά την μία δοκιμή, γκρεμίστηκε κι ένας τοίχος.
Πρόκειται για τσιμεντένιο τοίχο, που εντοπίστηκε στο πλαίσιο των ερευνών που συνεχίζονται από την Αντιτρομοκρατική μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού με εντολή Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.
Ο τοίχος στον οποίο γινόταν η προσομοίωση βρέθηκε στις 23 Μαρτίου και χθες ολοκληρώθηκε η συλλογή υπολειμμάτων εκρηκτικών μηχανισμών και άλλων ευρημάτων από το σημείο, τα οποία εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Η ανακάλυψη του σπιτιού έγινε μετά από σχεδιάγραμμα που βρέθηκε στην γιάφκα της Αναβύσσου.