3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτός είναι ο 27χρονος που εμβόλισε δύο ανθρώπους με ΙΧ μετά από καβγά (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει μια έντονη λογομαχία ανάμεσα σε δυο ζευγάρια σε ταβέρνα στον Μαραθώνα.

Η 28χρονη που πήδηξε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο για να γλιτώσει από τον παλιό της γνωστό που ερχόταν καταπάνω της με το αυτοκίνητο, σε παράδρομο της Εθνικής οδού στο Πολυδένδρι, γλίτωσε.

Ο 20χρονος φίλος της όμως δεν είχε την ίδια τύχη. Ο δράστης τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον πέταξε δεκάδες μέτρα μακριά.

Όλα ξεκίνησαν από την έντονη λογομαχία της κοπέλας και του δράστη έξω από ταχυφαγείο. Το μένος ωστόσο του 27χρονου ήταν τέτοιο που έστησε καρτέρι στην κοπέλα.

Αφού είχε καταφέρει να γλιτώσει η κοπέλα σε κατάσταση σοκ πλησίασε τον φίλο της που ήταν πεσμένος και αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο ΚΑΤ. Εκεί νοσηλεύεται εδώ και μια εβδομάδα με σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Ο άνδρας που δεν δίστασε στιγμή να πατήσει γκάζι και με κλειστά φώτα να μπει στο αντίθετο ρεύμα είναι γνώριμος των αρχών, καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί δύο φορές για υποθέσεις ναρκωτικών και κλοπών, είχε προκαλέσει για τροχαίο, ενώ σε βάρος του εκκρεμεί και καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Τώρα πλέον κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA