ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσές δουλειές – Παραβίαζαν οχήματα και έκλεβαν τσάντες

Τα αυτοκίνητα και τα προσωπικά αντικείμενα λουόμενων έβαζε στο «μάτι» μια τριμελής ελληνοαλβανική σπείρα που δρούσε στις παραλίες, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.
 

 

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές και η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν τα μέλη της έχουν διαπράξει και άλλες.

Ηγετικό στέλεχος της ομάδας ήταν ένας 43χρονος Αλβανός που είχε πλαστογραφήσει έγγραφο το οποίο έδειχνε ότι βρισκόταν νόμιμα στη χώρα, ενώ παράλληλα εκκρεμούσε σε βάρος του και μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Μαζί του συνελήφθησαν ένας 26χρονος ομοεθνής του και ένας 38χρονος Έλληνας που  συνεργάστηκαν στην παραλία Στόμιο της Μεσσηνίας, όταν έκλεψαν τις τσάντες από δύο λουόμενες που είχαν μέσα χρήματα και κινητά τηλέφωνα, ένα από τα οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Όπως αποκαλύφθηκε κατά την προανάκριση που διενεργούν η Ασφάλεια Καλαμάτας και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, στις 3 Αυγούστου τα μέλη της σπείρας είχαν διαρρήξει και δύο οχήματα λουόμενων από τα οποία άρπαξαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.

Διαβάστε επίσης: