Οι γυναίκες του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζωοδόχου απέδειξαν πως δεν ξέρουν μόνο τα μυστικά για τις πιο νόστιμες πίτες, αλλά και για τις… μεγαλύτερες, φτιάχνοντας τη μεγαλύτερη παραδοσιακή λαχανόπιτα της Ηπείρου.
Η προετοιμασία κράτησε σχεδόν μία ημέρα και χρειάστηκαν 20 κιλά χόρτα.
Το αποτέλεσμα ήταν μία… λιχουδιά περίπου 3 τ.μ., την οποία απόλαυσαν όσοι παραβρέθηκαν στη «Γιορτή Πίτας», που διοργανώθηκε στη Ζωοδόχο, στο Μοναστήρι της Παναγίας.