ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν είμαστε χώρα βίας

voultepsi

Στο θέμα των απολυμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών και στα φαινόμενα βίας των τελευταίων ημερών αναφέρθηκε, στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

«Τα 2,5 εκατ. Ελλήνων που παίρνουν 4,5 εκατ. συντάξεις, οι οποίες έχουν περικοπεί, δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν στον δρόμο και να προκαλέσουν αυτή την επικοινωνιακή ζημιά» είεπ η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και συμπλήρωσε πως « Η βία είναι ξένη προς τον πολιτισμό μας προς τη δημοκρατία μας. Δεν το συζητώ. Δεν μπαίνω ποτέ σε αντιπαράθεση με τους πολίτες, δεν το έκανα ποτέ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ενώ για το περιστατικό με τον άνδρα των ΥΠΕΤ απάντησε : «Γίνεται έρευνα και θα πάρουμε τα αποτελέσματα. Εχουν γίνει στη χώρα από τον Μάιο του 2012 που υπεγράφη το πρώτο μνημόνιο μέχρι σήμερα πάνω από 20 χιλιάδες διαδηλώσεις. Βέβαια αυτά που προβάλλονται είναι τα συγκεκριμένα περιστατικά βίας. Η αλήθεια είναι όμως ότι η Αστυνομία έχει ανταποκριθεί. Σκεφτείτε σε όλη τη χώρα 20 χιλιάδες διαδηλώσεις, όλη ημέρα να διατίθενται πάνω από 150 χιλιάδες αστυνομικοί».