3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν βάζει μυαλό: Με χασίσι στην φυλακή ο δραπέτης τραγουδιστής!

Πριν προλάβει να περάσει την πόρτα των Φυλακών Αλικαρνασσού, ο τραγουδιστής δραπέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες! Υπενθυμίζουμε ότι από τις φυλακές είχε φύγει στις 11 Απριλίου 2002 παραβιάζοντας άδεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τον έλεγχο των σωφρονιστικών, βρέθηκε να κατέχει 1 γραμμάριο χάσις στα πράγματα του.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός σωφρονιστικού καταστήματος με τη μορφή της κατοχής, μεταφοράς και απόπειρα εισαγωγής. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο δραπέτης τραγουδιστής – παρουσιαστής, είχε συλληφθεί στην Κρήτη το 1996. Κατηγορήθηκε ότι εμφανίζονταν σε ξενοδοχεία τουριστικών περιοχών του νησιού, υποδυόμενος τον γιο γνωστού βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή. Με αυτή την μέθοδο αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες, υποσχόμενος ρουσφέτια και προωθήσεις αιτημάτων στο Δημόσιο.

Μάλιστα για να γίνεται πιστευτός, πήγαινε σε ανθοπωλεία και έστελνε λουλούδια στον εαυτό του με κάρτες, που δήθεν του τα έστελναν ψηφοφόροι και οπαδοί του πατέρα του!

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έκανε τη μεγάλη ζωή. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, οπότε πιάστηκε σε έναν τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας…

Πηγή: Cretalive