ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη: «Οι φωτογραφίες ή αυτές λένε την αλήθεια;»

Ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση του Παντελή Παντελίδης φέρνουν οι φωτογραφίες του τραγουδιστή με τις δύο κοπέλες στο σπίτι της Γλυφάδας. Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας για τα νέα στοιχεία.

 

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα όπου φαίνονται μαζί με τον Παντελή Παντελίδη η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου στο τραπέζι όπου ο τραγουδιστής έπαιζε χαρτιά, λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο, ανατρέπουν τα δεδομένα της υπόθεσης και ο δικηγόρος της οικογένειας μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για τις εξελίξεις.

Ο Χαράλαμπος Λυκούδης που εκπροσωπεί την οικογένεια του τραγουδιστή τόνισε πως η υπόθεση τώρα ανοίγει, καθώς οι φωτογραφίες «λένε» άλλα απ΄ όσα φέρεται να έχουν καταθέσει οι δύο κοπέλες. Ότι δηλαδή εκείνες δεν ήταν στον ίδιο χώρο με τον Παντελίδη, αλλά σε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού όπου ο τραγουδιστής έπαιζε χαρτιά και έτσι δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν αν είχε πιει.

Επίσης ο δικηγόρος αποκάλυψε πως τα άτομα που βρισκόντουσαν στο σπίτι της Γλυφάδας θα καταθέσουν για το τι συνέβη κατά τη στιγμή της αποχώρησης του Παντελίδη και των δύο κοριτσιών.

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης

Για τις φωτογραφίες: «Εσείς φέρνετε στη δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο φωτογραφίες που εμφανίζουν τις δύο συνεπιβαίνουσες να κάθονται δίπλα στον Παντελή, στο τραπέζι που παίζει χαρτιά τη μοιραία νύχτα. Εάν αληθεύει το ότι και οι δύο κατέθεσαν ότι δεν γνώριζαν εάν ήπιε ο Παντελής, επειδή αυτές κάθονταν μαζί σε άλλον χώρο της οικίας, ποιος λέει την αλήθεια; Αυτές ή οι φωτογραφίες; Έχουν λοιπόν ή όχι σκοπιμότητες οι καταθέσεις τους;».

Για τις σχέσης της οικογένειας με τις δύο κοπέλες: «Τα όσα ακούστηκαν ή γράφτηκαν περί συναισθηματικών δεσμών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η οικογένεια, λόγω των στενών δεσμών που ανέκαθεν διατηρούσαν τα μέλη της μεταξύ τους, είναι σε θέση να γνωρίζει τους πραγματικούς φίλους και αισθηματικούς δεσμούς του Παντελή, στους οποίους δεν περιλαμβάνονται οι δύο κοπέλες»

Για τις έρευνες: «Κατόπιν δικών μας ενεργειών, ανευρέθησαν και θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα που ευρίσκοντο στην οικία όπου ήταν ο Παντελής και ήταν αυτήκοοι μάρτυρες σε ό,τι συνέβη κατά τη στιγμή της αποχώρησης του Παντελή και των δύο κοριτσιών από την οικία. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι η υπόθεση κλέινει με τις καταθέσεις των δύο κοριτσιών. Αντιθέτως, τώρα ανοίγει»