ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος στον Τατούλη: «Στις διαταγές σας, σουλτάνε» (Βίντεο)

Νέα άγρια κόντρα ξέσπασε στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με αφορμή την πολιτική που εφαρμόζει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης. Αυτή τη φόρα προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημάρχου Άργους-Μυκηνών, ο οποίος τον αποκάλεσε «σουλτάνο» και του διεμήνυσε ότι αυτά που επιβάλει ο κ. Τατούλης γίνονται μόνο σε «τεταρτοκοσμικές χώρες». 

«Στις διαταγές σας σουλτάνε, ό,τι πείτε, αλλά όχι από εμάς όμως, από κάποιους άλλους που δεν είναι εδώ σε αυτή την Περιφέρεια. Ίσως να είναι κάπου σε κάποια τεταρτοκοσμική χώρα και σε αυτούς απευθύνεστε. Εάν η νομιμότητα φυλάσσεται από ανθρώπους που υπογράφουν τέτοια κείμενα, αλίμονο σε αυτή την νομιμότητα και σε αυτή την δημοκρατία». Αυτά ήταν τα λόγια του δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτηση του για την επιστολή της Περιφέρειας, με την οποία όριζε ότι οι Δήμοι θα πρέπει να συνεργαστούν με την Περιφέρεια και «να αντισταθούν στην πολιτική δωροδοκία της κυβέρνησης», αναφορικά με τη διαχείριση των απορριμάτων που «καίει» την περιοχή.

«Η οργή μας είναι εκείνη που προσπαθούμε να περιοριστεί, διότι τόσο καιρό δεχόμαστε προσβολές» διότι, όπως είπε ο κ. Καμπόσος, «προσπαθούμε να διαφυλάξουμε το συμφέρον των δημοτών». «Όταν δεν μπορούμε να μειώσουμε την επιχειρηματολογία αυτού που επιχειρηματολογεί, προσπαθούμε να μειώσουμε την προσωπικότητα του για να μην πιάνουν τόπο τα λόγια του» τόνισε.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «μεγάλη μορφή προπαγάνδας» αυτή την επιστολή, εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και «στους υβριστικούς χαρακτηρισμούς της απέναντι στους δημάρχους».
 

Πληροφορίες από: www.kalimera-arkadia.gr