ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδειραν άγρια πατέρα ποδοσφαιριστή μετά το τέλος του αγώνα-Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται ο άτυχος άνδρας…

Άγριο ξυλοδαρμό είχαμε σε αγώνα ποδοσφαίρου του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη Πατρών.

Συγκεκριμένα οπαδοί του Άρη Πατρών, όπως καταγγέλει ο Ατρόμητος επιτέθηκαν σε πατέρα ποδοσφαιριστή, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αγ.Ανδρέας με κακώσεις στο κεφάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου Πατρών

«Το Δ.Σ του Ατρομήτου Πατρών καταδικάζει την άναδρη & αναίτια επίθεση που δέχθηκε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Γκότση Παναγιώτη μετά το τέλος του παιχνιδιού από πλήθος οπαδών που θέλουν να λέγονται «φίλαθλοι» του Άρη Πατρών.

Απο το ξυλοδαρμό αυτό, ο άνθρωπος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Αγ.Ανδρέας με κακώσεις στο κεφάλι που ευχόμαστε να μην έχουν άσχημες εξελίξεις για την υγεία του!!! Και αναρωτιόμαστε! Πότε επιτέλους θα ικανοποιηθούν αυτά τα άτομα; Μόλις θρηνήσουμε το πρώτο νεκρό;;;

Επειδή ως Ατρόμητος έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους & αυτό κάνουμε κάθε φορά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι παράγοντες και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Άρη προσπάθησαν με κάθε τρόπο να συγκρατήσουν το μένος αυτών των ανθρώπων οι οποίοι δεν αντιπροσωπεύουν την ιστορική ομάδα των προσφυγικών…

Το Δ.Σ του Ατρομήτου Πατρών»

Και αναμένεται και επίσημη θέση του Άρη Πατρών.

πηγή: thebest.gr