ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. για ελέγχους στον σταθμό ΚΤΕΛ Κηφισού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., 33 παραβιάσεις του ΚΟΚ βεβαιώθηκαν μετά από ειδική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στα ΚΤΕΛ Κηφισού το διήμερο 30 και 31 Αυγούστου, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας, μετά την άγρια συμπλοκή μεταξύ τριών ατόμων αι τους πυροβολισμούς στον σταθμό, την περασμένη Δευτέρα.

Στόχος της δράσης ήταν η πρόληψη και η καταστολή της παραβατικότητας και η τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εντός του σταθμού ΚΤΕΛ, ενώ διενεργήθηκαν πολλαπλοί έλεγχοι για την τήρηση των νομίμων προϋποθέσεων διενέργειας επιβατικών μεταφορών. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., διενεργήθηκαν 200 έλεγχοι οχημάτων ταξί και οδηγών και βεβαιώθηκαν 33 παραβάσεις του ΚΟΚ Κυκλοφορίας, εκ των οποίων οκτώ για στέρηση ειδικής άδειας ταξί και εννιά για μη χρήση ταξιμέτρου.

Οπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ., ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.