ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφτασε η ώρα – Στις 20:00 τα αποκαλυπτήρια του iPhone 6s

H μεγάλη μέρα για τους φανατικούς της Apple -και όχι μόνο- έφτασε. Η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρονικών στον κόσμο πρόκειται σήμερα να ανακοινώσει μια σειρά νέων προϊόντων της, τα οποία, όπως συνηθίζεται, θα δημιουργήσουν μεγάλη αίσθηση στον κόσμο της τεχνολογίας. 
 

 

 

Το «Ηey Siri Event» θα ξεκινήσει σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδος, από το Bill Graham Civic Auditorium στο Σαν Φρανσίσκο και για πρώτη φορά η Apple θα επιτρέψει σε χρήστες Windows να παρακολουθήσουν ζωντανά.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, στην σημερινή εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus που είναι και το μεγάλο γεγονός της παρουσίασης. Στα σημαντικά νέα του καινούργιου τηλεφώνου είναι η υιοθέτηση μιας νέας κάμερας 12 Μp, ο αναβαθισμένος επεξεργαστής, η μεγαλύτερη RAM καθώς και η τεχνολογία Force Touch για την οθόνη. 

Η δεύτερη μεγάλη ανακοίνωση είναι το iPad Pro, ενός νέου μοντέλου της σειράς με οθόνη 12,9 ιντσών σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Μαζί θα παρουσιαστεί και η νέα γενιά, η τέταρτη του iPad Mini.

Mία ακόμα ανακοίνωση θα αφορά τη νέα γενιά της Apple TV, η οποία θα έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, νέο τηλεχειριστήριο, πιο δυνατό επεξεργαστή, αλλά και την υιοθέτηση του Αpp Store έτσι ώστε να μπορούν να μεταφερθούν οι εφαρμογές στην οθόνη της τηλεόρασης.

Εκτός από αυτά τα προϊόντα, είναι σίγουρο ότι δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις που συνηθίζει η Apple σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, εντυπωσιάζοντας την τελευταία στιγμή τους φανατικούς φίλους της σε όλον τον κόσμο. 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όλος ο πλανήτης κινείται σήμερα στους ρυθμούς της Apple. Περιμένοντας εναγωνίως να δει τι «μαγικό» θα βγάλει από το σχεδιαστήριο της η πιο χαρισματική και αναμφίβολα η πιο εμβληματική εταιρία τεχνολογίας της εποχής μας.