3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχε κάνει πρόβα ο εκτελεστής στο Ψυχικό! Ντοκουμέντα λίγο πριν τη δολοφονία του τοπογράφου!

Η αστυνομία έχει στα χέρια της βίντεο και από την δολοφονία αλλά και από την πρόβα που έκανε ο εκτελεστής 24 ώρες πριν την εκτέλεση που έχουν καταγράψει τον δολοφόνο.

Οι κινήσεις του εκτελεστή «μαρτυρούν» πως είχε γίνει πρόβα πριν την δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 7 το πρωί της Τρίτης 90 λεπτά πριν τη δολοφονία, ο δράστης βρισκόταν στο σημείο της επιχείρησης του θύματος μαζί με το μαύρο μηχανάκι του.

Το ίδιο συνέβη και την προηγούμενη μέρα νωρίς το πρωί, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικές αρχές από το βιντεοληπτικό υλικό.

Κάποια δεδομένα αυτής της εκτέλεσης κάνουν εντύπωση όμως στους αστυνομικούς. Ένα από αυτά είναι ότι ο εκτελεστής είχε σχεδιάσει με πρωτοφανή τρόπο λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Συγκεκριμένα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ παρατήρησαν πως στην πλαστή πινακίδα που έφερε η μηχανή του εκτελεστή, φαίνεται ακόμη και η σφραγίδα ΚΤΕΟ.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Ο εκτελεστής οδηγεί σκούτερ, φορά λευκό κράνος και μαύρα γάντια. Ενώ είναι εν κινήσει, σταματά – σαν να αφήνει να τον προσπεράσει η οδηγός με το μηχανάκι – και στη συνέχεια συνεχίζει την πορεία του.

Σε άλλο σημείο είναι σταματημένος και φαίνεται να κοιτά επίμονα απέναντι… Δηλαδή προς την τεχνική εταιρεία του τοπογράφου.

Το ντοκουμέντο είναι από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη συμβολή με την 25ης Μαρτίου. Ο δράστης στέκεται σχεδόν στη γωνία. Ο τοπογράφος καταγράφηκε να παρκάρει το όχημά του ακριβώς απέναντι στην οδό Κρήτης. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά…

πηγή φωτογραφιών STAR