3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είμαι αθώος, με ζηλεύουν» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται για βιασμό 6 παιδιών

Αθώος δηλώνει ο 64χρονος πρώην καθηγητής από την Κρήτη, ο οποίος κατηγορείται ότι επί 24 χρόνια βίαζε έξι παιδιά από το ευρύτερο συγγενικό του περιβάλλον. Το μικρότερο από αυτά είναι σήμερα 19 ετών και όταν συνέβη η κακοποίηση ήταν μόλις πέντε.

Το συγκεκριμένο αγόρι ήταν αυτό που κατήγγειλε τον εξ αγχιστείας θείο του για σεξουαλική κακοποίηση και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι, αποκαλύπτοντας την αρρωστημένη δράση του από το 1986 έως και το 2010.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ένα από τα θύματα του 64χρονου, αλλά και οι γονείς άλλων θυμάτων. Όλοι τους ζητούν δικαίωση και την τιμωρία του. «Αν και αργά, επιτέλους αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Πρέπει να μιλήσουν κι άλλοι για να τιμωρηθεί. Εγώ το έκρυβα πάρα πολλά χρόνια. Είχε κάνει το ίδιο και στις δύο αδελφές μου. Το απέφευγα σε κοινωνικές συναναστροφές που τον συναντούσα. Ανακατευόμουν όταν τον έβλεπα», είπε ένα από τα θύματά του.

Τόσα χρόνια τα θύματα ήταν απογοητευμένα που κυκλοφορούσε ελεύθερος και ατιμώρητος, αλλά τώρα ελπίζουν ότι θα υπάρξει δικαίωση.

Από την πλευρά του ο 64χρονος, μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε αθώος για όσα τον κατηγορούν. «Είναι συκοφαντίες. Όλοι αναζητούμε το κίνητρο. Γιατί να γίνει τώρα. Αρνούμαι κατηγορηματικά όσα μου καταλογίζουν. Θεωρώ ότι είτε πρόκειται για παρεξήγηση, είτε για συκοφαντίες ανυπόστατες» είπε και συνέχισε: «Ενέπλεξαν στην υπόθεση το εγγονάκι μου, λέγοντας ότι το θώπευσα και αυτό. Το εξέτασε παιδοψυχίατρος και διαπίστωσε ότι το παιδί δεν έχει υποστεί καμία κακοποίηση. Πρόκειται περί καθαρής ζηλοφθονίας που κρατούσε χρόνια και ξέσπασε τώρα».

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR