3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι ο άνθρωπος χωρίς ταυτότητα ο Γιωργάκης που χάθηκε όταν ήταν 10 ετών; (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα τα σενάρια είναι πιθανά θα πει ο 45χρονος Πέτρος, ο άνθρωπος χωρίς ταυτότητα που ισχυρίζεται η δική του ανεξήγητη ιστορία έχει πολλά κοινά στοιχεία με εκείνη του 10χρονου Γιωργάκη που τη δεκαετία του 90’ εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αρκαδίας.

Ο 45χρονος επιμένει και ζητά από τους συγγενείς εξέταση DNA ώστε να διαπιστωθεί αν είναι κάποιο από τα 4 παιδιά, που εξαφανίστηκαν τη δεκαετία του ’80-’90 στην ευρύτερη περιοχής της Πελοποννήσου.

Η πιο γνωστή ιστορία εξαφάνισης εκείνης της εποχής είναι εκείνη του 10χρονου Γιωργάκη, που 32 χρόνια μετά παραμένει ακόμα ανεξιχνίαστη. Πρόκειται για μια υπόθεση που συγκλόνισε την χώρα, έγιναν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και δεν έκλεισε ποτέ.

Ο μικρός Γιώργος Παρασκευόπουλος είχε πάει διακοπές με τον παππού και την γιαγιά στην ορεινή Γορτυνία και εκείνο το πρωινό ανέβηκε στη στάνη με τα ζώα. Αν και ήταν μια διαδρομή που έκανε συχνά εκείνο το πρωινό χάθηκε μυστηριωδώς.

Σε ένα δύσβατο σημείο του βουνού εντοπίστηκαν μετά από μήνες τα παγούρια που κρατούσε ο μικρός. Ένας κάτοικος της περιοχής ανέφερε μάλιστα πως είδε ένα παιδί με τα χαρακτηριστικά του μικρού Γιώργου να κατεβαίνει από το βουνό. Οι έρευνες συνεχίζονταν για μήνες δίχως αποτέλεσμα.

Δείτε το ρεπορτάζ  του MEGA