3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εκεχειρία» των συγγενών θυμάτων στα Τέμπη για τη συναυλία

Τέλος μπαίνει στην αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στις οικογένειες των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη με αφορμή τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος θρηνεί τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, κατέβασε ανάρτησή του  για ασφαλιστικά μέτρα κατά των καλλιτεχνών που θα δώσουν το «παρών» στη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών, πρόεδρος της οποίας είναι η Μαρία Καρυστιανού, αιτήθηκε να πραγματοποιηθεί συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, μέσα από την οποία θα συγκεντρωθούν χρήματα για τον δικαστικό τους αγώνα στο εξωτερικό, με αντίτιμο 15 ευρώ.

Όταν το πληροφορήθηκε αυτό, ο Νίκος Πλακιάς διαφώνησε δημόσια, όπως και πολλοί ακόμη συγγενείς θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, λέγοντας πως «τα παιδιά μας δεν θα γίνουν αντίτιμο των 15 ευρώ».

Για αποκατάσταση στις σχέσεις μεταξύ των οικογενειών των θυμάτων έκανε λόγο και η μητέρα της 20χρονης Κλαούντια.

«Ποτέ δεν υπάρχει κόντρα ανάμεσα στις οικογένειες που έχουν χάσει τα παιδιά τους, όμως επειδή τα παιδιά μας ήταν φοιτητές και επειδή δεν θέλαμε οι φοιτητές να πληρώσουν εισιτήρια για να τους έχουμε δίπλα μας, γι’  αυτό είχαμε μια αντίρρηση» είπε η χαροκαμένη μάνα. «Μιλήσαμε στα τηλέφωνα, ρίξαμε τους τόνους και όλες οι μανούλες που χάσαμε τα παιδιά μας, τα βρήκαμε μεταξύ μας» τόνισε.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1