3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εκείνη με χτύπησε» λέει ο ποινικολόγος που καταγγέλλει η ασκούμενη δικηγόρος για ξυλοδαρμό!

Την δική του εκδοχή δίνει ο γνωστός ποινικολόγος σχετικά με την καταγγελία 43χρονης ασκούμενης δικηγόρου για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 43χρονη πέρασε το κατώφλι του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας Πειραιά και υπέβαλε έγκληση βάρος του δικηγόρου (και φερόμενου ως συντρόφου της, σύμφωνα με το σήμα της ΕΛΑΣ) για «ενδοοικογενειακή βία» και «εξύβριση».

Όπως κατήγγειλε συγκεκριμένα η γυναίκα στις Αρχές, ο δικηγόρος φέρεται να την χτύπησε στο πρόσωπο και να την έβρισε. Στη 43χρονη δόθηκε κατάλογος φορέων ενδοοικογενειακής βίας ενώ δεν επιθυμούσε την εγκατάσταση panic button. Επιπλέον δήλωσε πως δεν επιθυμεί να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, ούτε σε ασφαλή χώρο φύλαξης.

Ωστόσο η πλευρά του γνωστού ποινοκολόγου διαψεύδει τους ισχυρισμούς της 43χρονης και δια των δικηγόρων του αναφέρει ότι «ουδέποτε άσκησε πράξεις βίας εναντίον της. Το εντελώς αντίθετο συνέβη. Εκείνη βιαιοπράγησε εναντίον του, υβρίζοντάς τον, απειλώντας τον, χτυπώντας τον και σκίζοντας το πουκάμισό του. Για τις αμυχές και τους μώλωπες που έχει υποστεί ο δικηγόρος συνετάγη ιατροδικαστική έκθεση».