ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκλεψε αυτοκίνητο και σούπερ μάρκετ πριν τον «τσιμπήσουν» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα έγιναν μέρα μεσημέρι και σε ένα πολυσύχναστο σημείο της Λαμίας.

Ο ιδιοκτήτης αυτοκινήτου το άφησε για μερικά λεπτά ξεκλείδωτο για να μπει στο κρεοπωλείο, να δώσει την παραγγελία του και να φύγει.

Εντός του καταστήματος, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ήταν ένας κύριος με μούσια και τσάντα για ψώνια στον ώμο, που είχε δώσει τη δική του παραγγελία, η οποία ήταν σχεδόν έτοιμη.

Ο συγκεκριμένος κύριος ξαφνικά βγαίνει από το κατάστημα και πηγαίνει κατευθείαν στο αυτοκίνητο βάζει μπρος και φεύγει!…

Από το χρονικό σημείο εκείνο, σήμανε συναγερμός στο κέντρο της αστυνομίας, με τα πληρώματα να ξεκινούν αναζητήσεις περιμετρικά της πόλης. Τελικά το κλεμμένο όχημα θα το αναγνωρίσει λίγη ώρα αργότερα υπάλληλος βενζινάδικου στις Λιβανάτες. Επίσης είχε ήδη ταυτοποιηθεί ο δράστης από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στην οδό Κύπρου.

Χάρη στην παρατηρητικότητα και τη μαρτυρία των ανθρώπων του πρατηρίου, θα εντοπιστεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Λοκρών σε αγροτική περιοχή, όπου και τον συνέλαβαν χωρίς να προβάλλει κάποια αντίσταση. Μάλιστα φέρεται να παραδέχτηκε με φυσικότητα στους αστυνομικούς ότι το αμάξι που οδηγούσε είναι κλεμμένο και ότι απλά το είχε πάρει για να πάει βόλτα!

Εντός του οχήματος, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν μία σακούλα με αρκετά ψώνια από σούπερ μάρκετ. Όπως ειπώθηκε και στο δικαστήριο, ο 40χρονος είχε εισέλθει σε κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, και είχε αφαιρέσει πράγματα αξίας 90 ευρώ, ενώ αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 40χρονο για την κλοπή του τροχοφόρου και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 1 έτους, με χρόνο έκτισης τις 30 ημέρες χωρίς αναστολή.

πηγή φωτογραφίας & βίντεο lamiareport.gr