3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εννέα ράμματα στο αυτί του Dj από μαχαιριά συναδέλφου του! Γιατί έγινε ο καβγάς!

Άγριος καυγάς εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Ναύπακτο, με πρωταγωνιστές δύο DJs της περιοχής, όταν μια μεταξύ τους συνάντηση εξελίχθηκε σε έντονο επεισόδιο.

Αιτία σύμφωνα με το patrisnews.gr ήταν μια συμφωνία γύρω από ένα γαμήλιο γλέντι που τελικά… δεν πήγε όπως αναμενόταν.

Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Μεσολογγίου και ακολούθως παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Η δίκη τους έχει οριστεί για τις 6 Μαΐου και μέχρι τότε αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο DJs συναντήθηκαν κάτω από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη για να συζητήσουν λεπτομέρειες σχετικά με τον επικείμενο γάμο. Όμως, η κουβέντα για τα ποσοστά φαίνεται πως πυροδότησε ένταση, με τον καβγά να βγαίνει σύντομα εκτός ελέγχου.

Όπως καταγγέλλει το θύμα, ο φερόμενος ως δράστης κατέβηκε από το διαμέρισμά του κρατώντας ήδη κουζινομάχαιρο, με το οποίο φέρεται να του επιτέθηκε.

Το αποτέλεσμα ήταν, εννέα ράμματα στο αυτί του θύματος.

Μάλιστα, έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να εξακριβωθεί αν τα τραύματα προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ή οφείλονται στη χρήση μαχαιριού.

Στο θύμα ασκήθηκε δίωξη για εξύβριση, απειλή και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και στον φερόμενο δράστη ασκήθηκε δίωξη για εξύβριση, απειλή, επικίνδυνη σωματική βλάβη με οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

 

πηγή φωτογραφίας patrisnews.gr