3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρησε να τον κάψει ζωντανό και εκείνος τη συγχώρεσε! «Θα την αγαπώ πάντα»

Πριν έναν χρόνο, η είδηση ότι μια γυναίκα στη Μυτιλήνη περιέλουσε με εύφλεκτο υλικό τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά  συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Μετά από πολύμηνη νοσηλεία στην εντατική λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων του, ο  Γιάννης κατάφερε να σηκωθεί στα πόδια του και βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τη γυναίκα του, στο πλευρό της οποίας βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια που ανεβαίνουν τον δικό τους οικογενειακό Γολγοθά.

Το ζευγάρι έχει «χάσει» δύο από τα τρία παιδιά του. Το πρώτο «χτύπημα» της μοίρας ήρθε πριν πολλά χρόνια, όταν ο 9χρονος γιος τους έπεσε με το ποδήλατο στη θάλασσα και πνίγηκε, πριν προλάβουν να τον σώσουν. Μερικά χρόνια αργότερα, το 2015, η κόρη τους σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή.

«Είμαστε μαζί και μαζί θα πεθάνουμε, γιατί την αγαπώ… Δε με λυγίζει ο θάνατος, γιατί τον έχω ζήσει. Δεν ήμουν σε θέση να την τιμωρήσω, την έχει τιμωρήσει η φύση» είπε ο 58χρονος.

«Όταν μου είπε ο γιος μου ότι είναι στη φυλακή δεν το πίστευα. Του είπα να μου φέρει να υπογράψω ένα χαρτί για να βγει… Το έχει μετανιώσει.. Μου είπε ότι δεν το ήθελε, είδε μπροστά της μια μαύρη σκιά», συνέχισε.

«Ήταν κάτι που δεν ήθελα να γίνει… Του ζήτησα συγγνώμη. Θέλουμε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να ανοίξουμε ένα νέο. Ο γιος μου παντρεύτηκε και θέλουμε να είμαστε δίπλα στο εγγόνι μας», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα.

Δείτε όσα είπαν στο STAR