3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιχείρηση «Βερμούδα» εναντίον σπείρας στη Μύκονο ! Θα χτυπούσαν  επώνυμη βίλα!

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιχείρηση «Βερμούδα» που έχει εξαπολύσει  η Ασφάλεια Αττικής στη Μύκονο με στόχο οργανωμένες σπείρες ληστών.

Τελευταίο περιστατικό που έχει σχέση με το «Νησί των ανέμων» και τη δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια οι συμμορίες, η σύλληψη πριν από τρεις μέρες ενός 23χρονου στο λιμάνι του Πειραιά, πριν επιβιβαστεί στο πλοίο για Μύκονο, καθώς βρέθηκαν στις αποσκευές του ένα μικρό οπλοστάσιο, σύνεργα διάρρηξης και ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 23χρονος Έλληνας είναι παλιός γνώριμος της Ασφάλειας, καθώς  είχε απασχολήσει κατά καιρούς τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας για υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα, αλλά και ληστείες.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρει το newsit.gr, ο 23χρονος μαζί μ’ άλλους τρεις Έλληνες ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, έχουν δημιουργήσει συμμορία που δρούσε στα Δυτικά Προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συνεργοί του συγκεκριμένου νεαρού βρίσκονται ήδη στη Μύκονο και πλέον το κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκεται στο «Νησί των ανέμων», πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό τους, καθώς εκτιμάται πως προετοίμαζαν κάποια σοβαρή ληστρική επιδρομή, ίσως σε βίλα  κάποιου  επώνυμου  επισκέπτη του νησιού και για το λόγο αυτό είχαν παραγγείλει από το συνεργό τους το μικρό οπλοστάσιο και τα διαρρηκτικά εργαλεία.