ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση κουκουλοφόρων έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Ένας τραυματίας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401ΓΣΝΑ, είναι ο απολογισμός της επίθεσης με πέτρες, μπουκάλια και μάρμαρα, που σημειώθηκε γύρω στις 00:30 τα μεσάνυχτα σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για τη διμοιρία που σταθμεύει έξω από τα ιστορικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, με ομάδα μερικών δεκάδων κουκουλοφόρων να πραγματοποιεί την επίθεση και στη συνέχεια να κατευθύνεται προς την πλατεία Εξαρχείων. Για περίπου μία ώρα κουκουλοφόροι και αστυνομικοί αναλώθηκαν σε «κυνηγητό» στην ευρύτερη περιοχή, με τους άνδρες των ΜΑΤ να συλλαμβάνουν τελικά έναν 24χρονο για πλήθος αδικημάτων.

Κατά τη διάρκεια του «κυνηγητού» είχαμε κι άλλες σποραδικές επιθέσεις με πέτρες κ.ά. αντικείμενα, με τους αστυνομικούς να «απαντούν» με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα η ένταση εκτονώθηκε και στην πλατεία Εξαρχείων επικράτησε ησυχία. Σε ότι αφορά τον αστυνομικό, δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας καθώς το τραύμα είναι στον ώμο από κάποιο αντικείμενο που δέχτηκε.

*φωτό αρχείου