ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με πέτρες και μολότοφ στον ΣΚΑΪ (φωτό)

Επίθεση με πέτρες, βόμβες μολότοφ και καδρόνια πραγματοποίησαν στις 00:30 τα μεσάνυχτα στο κτίριο του ΣΚΑΪ, οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν συγκεντρωθεί στο ΣΕΦ προκειμένου να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Σύμφωνα με το newpost, προκάλεσαν φθορές στο κτίριο, έσπασαν μοτοσυκλέτες, χτύπησαν έναν υπάλληλο φύλαξης και εγκλώβισαν εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού μέσα στο κτίριο. 


Κατά το ρεπορτάζ, οι άγνωστοι επιτέθηκαν κατά υπαλλήλου φύλαξης, χτυπώντας τον και βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού, εγκλώβισαν για 1,5 τουλάχιστον ώρα, εργαζομένους του σταθμού μέσα στο κτίριο, ενώ πλάκες από τσιμέντο γέμισε τον αύλιο χώρο του κτιρίου.

Οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν για ώρα τον δρόμο έξω απο το σταθμό, με αποτέλεσμα  όλοι όσοι κινούνταν επι της παραλιακής, να αναγκαστούν να κινηθούν απο άλλους δρόμους για να μην τραυματιστούν. 

«Απούσα» για μια ακόμη φορά η αστυνομία η οποία όταν έφτασε στο σημείο ήταν πλέον αργά, καθώς οι χούλιγκανς είχαν φύγει απο το σημείο.