ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύοσμος: Αβάσταχτος o πόνος στις κηδείες των παιδιών που σκοτώθηκαν στην άσφαλτο

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές στους δύο 17χρονους που χθες τα ξημερώματα άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στον Εύοσμο.

 

 

 

Βαρύ είναι το κλίμα έξω απο τις δύο εκκλησίες όπου ψάλλεται η νεκρώσιμος ακολουθία. Βουβοί συγγενείς και συμμαθητές των δύο παιδιών, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έγινε.

Η κηδεία του 17χρονου, Γιώργου Μ. γίνεται στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών – Κοιμητήρια Ευόσμου και του παιδικού του φίλου, του Θοδωρή Μ. στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

Αύριο θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία στο Κιλκίς ο 17χρονος οδηγός Μάκης Μ., ενώ ο 19χρονος Παύλος Λ. θα κηδευτεί επίσης αύριο στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ στα Κοιμητήρια Ευόσμου.

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί από χθες στις γειτονιές των δύο παιδιών. Από νωρίς το πρωί έξω από τις πολυκατοικίες τους έχουν τοποθετηθεί δεκάδες στεφάνια, από φίλους, συγγενείς και από τη σχολική κοινότητα.

Άνθρωποι από τη γειτονιά και από το σχολείο περνούν από τα σπίτι των νεαρών παιδιών και αφήνουν ένα λουλούδι, προσπαθώντας παράλληλα να δώσουν κουράγιο και στις οικογένειές τους.

 

Πηγή: voria.gr