ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη στο Αγρίνιο! 22χρονος κατασφάγιασε τη μάνα του μετά από καβγά

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Παραβόλας του δήμου Αγρινίου από την είδηση της μητροκτονίας που σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα σήμερα.

22χρονος σκότωσε με μαχαίρι την 44χρονη μητέρα του με το έγκλημα να συμβαίνει σε κεντρική κατοικία του χωριού. Συνέβη μάλιστα ενώπιον κι άλλoυ γιου της τραγικής οικογένειας που είδε  την αιματηρή συμπλοκή να εξελίσσεται μπροστά του. Φέρεται μάλιστα να επιχείρησε να αποτρέψει το κακό.

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου δυστυχώς ήταν αργά και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ο δράστης αρχικώς έσπευσε να εξαφανιστεί αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από συντονισμένες αναζητήσεις λίγη ώρα αργότερα.

Στην Παραβόλα το σοκ είναι μεγάλο, οι στιγμές τραγικές ενώ οι πληροφορίες ακόμη είναι συγκεχυμένες γύρω από τις λεπτομέρειες του συμβάντος.

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ η σορός της άτυχης γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Aνακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες στην Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου
και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ακαρνανίας,  22χρονος ημεδαπός, ο οποίος πριν λίγη ώρα σε οικία, στην ίδια περιοχή, τραυμάτισε
θανάσιμα με μαχαίρι την 44χρονη μητέρα του.

 

πηγή: agrinionews.gr