3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γυμνές με photoshop στο διαδίκτυο γνωστές Ελληνίδες!

Εκτός ορίων βγαίνουν επιτήδειοι στο διαδίκτυο, οι οποίοι δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη και το photoshop για να παραποιήσουν προσωπικά δεδομένα.

Γνωστές Ελληνίδες, έκπληκτες διαπίστωσαν ότι κυκλοφορούν φωτογραφίες τους οι οποίες μετά από επεξεργασία τις εμφανίζουν γυμνές.

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Ένιωσα θυμό αλλά μπερδεμένο με ντροπή. Το να βλέπεις τον εαυτό σου να απεικονίζεται όχι όπως θα ήθελες προς τον κόσμο σε σοκάρει», λέει η Έλενα Κρεμλίδου. Η  γνωστή ινφλουένσερ ενημερώθηκε για τις γυμνές της φωτογραφίες που έχουν δημιουργηθεί με τεχνητή νοημοσύνη και photoshop . Δε πίστευε στα μάτια της αντικρίζοντας τον.. εαυτό της γυμνό σε γνωστή σελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Σε μία από τις φωτογραφίες εμφανίζεται εντελώς γυμνή και σε άλλη με εσώρουχα. Το μόνο πραγματικό στη φωτογραφία είναι το πρόσωπο της.

«Χθες μου το έστειλαν σε προσωπικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από χθες μου έχουν στείλει πάνω από πέντε άτομα σε διάφορες σελίδες. Μιλάμε για πάνω από 200 σελίδες με όλες τις Ελληνίδες celebrities. Βρήκα τον εαυτό μου πάνω από πέντε φορές σε διάφορες φωτογραφίες που έχω η ίδια αναρτήσει αλλά με photoshop που με δείχνουν γυμνή ενώ στις φωτογραφίες είμαι με τα ρούχα μου, είτε με μαγιό. Τις πήρανε και τις επεξεργάστηκαν με αποτέλεσμα να φαίνομαι γυμνή. Σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Δεν είναι κάτι ευχάριστο. Όχι απλά θα κυνηγήσω να κατέβουν, θα κυνηγήσω και τους υπεύθυνους».

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες όλων των γνωστών Ελληνίδων σε πάνω από 200 σελίδες. Παρουσιάστριες, ηθοποιοί, μοντέλα, τραγουδίστριες. Στη σελίδα αναγράφεται ότι είναι ψεύτικες, συγκεκριμένα αναφέρεται fake naked photo Ελληνίδες.

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, εκτός από γυμνές φωτογραφίες, έχουν δημιουργηθεί και άσεμνες πόζες με πρωταγωνίστριες γνωστές Ελληνίδες.

πηγή φωτογραφιών STAR