ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 26χρονη TikToker που έχασε 50 κιλά! (BINTEO)

Η Αλεξία Λιναρδάκη είναι ένα φρέσκο και χαρούμενο κορίτσι που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο Tik Tok μέσα σε μόλις επτά μήνες.

Με φόντο τη δική της προσωπική ιστορία και τη «μάχη» της με τα περιττά κιλά, η Αλεξία με χιούμορ μοιράζεται την καθημερινότητά τη και τις προκλήσεις της.

Αλεξία Λιναρδάκη

Στο παρελθόν έφτασε να ζυγίζει 107 κιλά, με ύψος 1,63μ. Όμως με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα έφτασε τα 56.

Μέσα από το Tik Tok μοιράζεται τις εμπειρίες της και δίνει συμβουλές για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους. Χάρη στην ειλικρίνεια και την αμεσότητά της, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 800.000 προβολές.

@alexialinardaki Νιώθω οτι μεγαλώνω και ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ🤡 #lifechat #chattygrwm #chattyguwm #grwm #greekgrwm #koreanskincare #koreanskincareproducts ♬ original sound – Alexia Lina✨

«Δεν τις βλέπω τις παλιές μου εικόνες. Νιώθω ότι ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδο της ζωή μου. Παρόλο που ήμουν πολύ δραστήρια και είχα μια έντονη προσωπικότητα, έβγαινα με φίλους και είχα πολύ αυτοπεποίθηση, ένιωθα ανασφάλεια με τα κιλά μου», δήλωσε η ίδια στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα.

Η Αλεξία Λιναρδάκη στις Αλήθειες με τη Ζήνα

«Το κρατούσα μέσα μου πολλά χρόνια. Όλη μου η ζωή ήταν έτσι, δεν ήμουν ποτέ σε χαμηλότερο βάρος. Είχα κάνει πάρα πολλές προσπάθειες. Κάθε φορά που έχανα βάρος, το έπαιρνα ξανά διπλάσια.  Ένας είναι ο τρόπος να χάσεις βάρος. Το χειρουργείο. Στην αρχή δεν το ήθελα και πίστευα ότι θα τα καταφέρω μόνη μου. Όμως δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω. Έτσι αποφάσισα να κάνω το χειρουργείο», πρόσθεσε η Αλεξία.

πηγή φωτογραφιών STAR