ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ερωτική περιπέτεια που «άναψε φωτιές» στο σπίτι αντιδημάρχου!

Η ερωτική απογοήτευση και οι ακραίες καταστάσεις ταυτίζονται πολλές φορές με ανεξέλεγκτα αποτελέσματα….

Αυτό έπαθε και μια γυναίκα από την Ρόδο, η οποία μόλις κατάλαβε ότι «χάνει» τον έρωτα της αποφάσισε να του κάψει το σπίτι.

Η παλιά υπόθεση αναβιώνει στο Μικτό Ορκωτό Εφετείου Δωδεκανήσου, με την 51χρονη γυναίκα να κατηγορείται για εμπρησμό στο σπίτι του πρώην αντιδημάρχου Χάλκης επικεφαλής τότε της μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Η 51χρονη νοικοκυρά, μόνιμη κάτοικος Ρόδου είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 6 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα. Το πρωτόδικο δικαστήριο την έκρινε συγκεκριμένα ένοχη με ελαφρυντικά για έναν από τους δύο εμπρησμούς που κατηγορήθηκε, ενώ παρεγράφη η δίωξη σε βάρος της για απειλή.

Η γυναίκα προκάλεσε πυρκαγιά στην οικία του κ. Κιτράκη Χρυσοβέργη, την 12η Φεβρουαρίου 2007 και την 16η Ιουνίου 2007. Την τελευταία φορά μάλιστα στην οικία βρισκόντουσαν οι δύο αδελφές του, ηλικίας 46 και 43 ετών και το ανιψάκι του, ενώ μετά την σύλληψή της υποστήριξε ότι όλα αυτά συνέβησαν λόγω ερωτικής απογοήτευσης.

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια, τελούσε σε σύγχυση διότι έκανε χρήση ισχυρού αγχολυτικού χαπιού, το οποίο παίρνει στο πλαίσιο θεραπείας της, μαζί με αλκοόλ και συγκεκριμένα με ουίσκι.

O κ. Χρυσοβέργης διέψευσε ότι η αιτία για την επίθεση που δέχτηκε ήταν η ερωτική αντιζηλία της 51χρονης με την οποία είχε μια “περιπέτεια” 3 χρόνια πριν από το συμβάν και αποδίδει την επίθεση σ’ άλλα αίτια, υποστηρίζοντας ότι πίσω από την επίθεση που δέχτηκε κρύβονται πολιτικοί του αντίπαλοι.

πηγή: dimokratiki.gr