ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδέες για υπέροχα δώρα με λιγότερα από 50 ευρώ από τα Public

Όμορφα δώρα για όλους τους αγαπημένους σου. Φέτος τα Χριστούγεννα όλα τα δώρα είναι Public:

1.Έξυπνo Φωτιστικό Mipow Playbulb Candle, 24.99€

Δημιούργησε τον προσωπικό σου φωτισμό, ασύρματα με τo έξυπνo φωτιστικό Mipow Playbulb Candle, το οποίο φυσάς και σβήνει σαν αληθινό κερί! Έχοντας αρχικά ξεκινήσει ως ιδέα στο Kickstarter, σε σύντομο χρονικό διάστημα έλαβε την απαραίτητη στήριξη και αγαπήθηκε από άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο για τις λειτουργίες του και την απλότητά του!

2.Powerbank USB SBS Portable Battery Backup ExtraSlim 2200 mAh Camouflage 24,99

Ο φορητός φορτιστής (powerbank) SBS Portable Battery Backup ExtraSlim είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού

3. Θήκη iPhone 6/6S – Ted Baker Men's / Women’s S15 ή FW14 -26,99€- σε 7 σχέδια

Ξεχώρισε από το πλήθος και προστάτευσε ιδανικά το iPhone 6/6S σου, με την μοναδική θήκη Ted Baker, από τη γυναικεία ή την αντρική κολεξιόν Spring/Summer 2015. Με εκτυπωμένο σχέδιο και μία mini πλακέτα που αναγράφει "Ted Baker London" στο πίσω μέρος, η αυθεντική αυτή θήκη προσφέρει εξαιρετική προστασία από πεσίματα και μικροχτυπήματα, δίνοντας έμφαση στην κομψότητα και τη θηλυκότητα.

4. USB Stick Tribe Mini Cooper 8GB 2.0, 24,99€

USB Stick Tribe Darth Vader 16GB 2.0 Μαύρο, 25,99€

USB Stick Iron Man 16GB 2.0, 25,99€

5.  ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 49.99

Εμπνευσμένο από το παρελθόν το Solo 10 της AEG διαθέτει πεντακάθαρη οθόνη και υψηλής ποιότητας. Το AEG Solo είναι ένα τηλέφωνο DECT, το οποίο θέτει νέα πρότυπα στον σημερινό κόσμο της επικοινωνίας.
 

AEG Solo 10 – Λευκό – Χαρακτηριστικά

  • Φωτιζόμενο μπλε πληκτρολόγιο
  • Κατάλογος 100 ονομάτων και αριθμών
  • 10 μελωδίες κουδουνισμού στο ακουστικό
  • Περισσότερο από 13 ομιλίας και 230 ώρες αναμονή

6. Ασύρματη IP Camera TP-Link Cloud Camera NC200 Λευκό, 39,90€

Η ασύρματη IP Camera TP-Link Cloud Camera NC200 εξασφαλίζει αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σου και σεενημερώνει όταν αντιληφθεί κίνηση!

Είναι ιδανική για οικιακή χρήση, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις εύκολα και διακριτικά τα πάντα στον χώρο. Με την TP-Link θα μπορείς άμεσα να δεις τι συμβαίνει στο χώρο σου όταν χτυπάει ο συναγερμός, με δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών & email στην συσκευή σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την δωρεάν εφαρμογή σε iOS & Android.