ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθε η Άνοιξη! Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας

Ανοιξιάτικος, ηλιόλουστος, χαρά Θεού! Η εβδομάδα εγκαινιάζει την πρώτη μέρα της Άνοιξης, χαρίζοντάς μας μια υπέροχη ημέρα, για να ξεχάσουμε την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

 

 

 

Έτσι αίθριος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια, όπου αναμένονται λίγες τοπικές βροχές. 

Αναλυτική πρόγνωση: 

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις αλλά και διαστήματα με ηλιοφάνεια, νότιοι ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 ως 19 βαθμούς Κελσίου.  

Στη Θεσσαλονίκη, αραιή συννεφιά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Το θερμόμετρο θα δείξει έως 17 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών. Η θερμοκρασία από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ήπειρο,  στη δυτική Στερεά και στα νησιά του Ιονίου πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Στο Ιόνιο νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ήλιος με παροδικές νεφώσεις. Ο υδράργυρος θα ανέβει ως τους 20 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου ήλιος με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι νότιοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, στην κεντρική και στην ανατολική Στερεά ήλιος και κατά περιόδους αραιή συννεφιά. Η θερμοκρασία από 5 έως 20 βαθμούς