ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρικός ο θάνατος του πατέρα στο εργοτάξιο πίσσας στη Λεπενού! Είχε χάσει και τη γυναίκα του!

Μαρτυρικός ήταν ο θάνατος του εργαζόμενου σε εργοτάξιο πίσσας, έξω από το Αγρίνιο, όταν μετά από έκρηξη οι φλόγες τον εγκλώβισαν σε κοντέινερ.

Συγκλονισμένη η μητέρα του άτυχου Θανάση δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τον γιο της από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο 52χρονος έφυγε από το Μενίδι για να επιστρέψει στο Αγρίνιο καθώς εργαζόταν στο εργοτάξιο στη Λεπενού. «Ο εγγονός μου έμεινε μόνος του», είπε με λυγμούς, καθώς πριν από ενάμιση χρόνο είχε χάσει τη μητέρα του.

«Έγινε έκρηξη, βγήκε να δει τι έγινε και εκεί εγκλωβίστηκε. Η γυναίκα του είχε πεθάνει πριν ενάμιση χρόνο, τώρα πέθανε και αυτός. Το παιδί του σπουδάζει στη Λάρισα, πρέπει να το φέρουμε στην Αθήνα να μην είναι μόνο του, ούτε μάνα, ούτε πατέρας. Είχανε τόσο καλό δεσμό πατέρας και γιος», περιέγραψε.

Την ώρα της έκρηξης ο Θανάσης εγκλωβίστηκε στο κοντέινερ, δίπλα ακριβώς από το μηχάνημα που παράγει πίσσα, και δεν πρόλαβε να βγει. Ο θάνατός του ήταν μαρτυρικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ευτυχώς οι υπόλοιποι εργάτες όταν άκουσαν την έκρηξη έτρεξαν και έφυγαν και έτσι γλίτωσαν τη ζωή τους.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη. Όμως, οι έρευνες στρέφονται σε μηχάνημα που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν για καιρό αχρησιμοποίητο.

πηγή φωτογραφίας STAR