3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με πλούσιο βιογραφικό η Νάνσυ! Έχει συλληφθεί άλλες δύο φορές η αρχηγός των εκβιαστών!

Παρελθόν στις απάτες έχει η Νάνσυ η οποία φέρεται να είναι ο ιθύνων νους της εγκληματικής οργάνωσης που εκβίαζε ιδιοκτήτες καταστημάτων, ξενοδοχείων και ιδιωτικών οικιών, κυρίως στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας πουλώντας τους προστασία έναντι υψηλών, παράνομων αμοιβών, με τη συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής, του υπουργείου Πολιτισμού αλλά και ιδιωτών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στη σχετική δικογραφία τα οποία μεταφέρει το protothema.gr, η 43χρονη με καταγωγή από την Πάτρα, που είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δομή, την ιεραρχία και τη δράση της σπείρας με κέρδη άνω των 700.000 ευρώ ανά έτος, είχε συλληφθεί δύο ακόμη φορές κατά το παρελθόν για διάπραξη κακουργημάτων.

Συγκεκριμένα, το 2009 είχε κατηγορηθεί για απόπειρα απάτης καθώς, παριστάνοντας τη μεσίτρια, αποπειράθηκε να πουλήσει ακίνητο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, αξίας 120.000 ευρώ. Δεν κατάφερε όμως να ολοκληρώσει την παράνομη πράξη της καθώς πιάστηκε στα πράσα.

Μόλις έναν χρόνο αργότερα, το 2010, βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με τον νόμο, αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά την κατηγορία της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού, ύψους περίπου 125.000 ευρώ, από το γραφείο ασφαλίσεων όπου εργαζόταν εκείνη την περίοδο. Και στις δύο περιπτώσεις τής είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.