ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη επιχείρηση στο πατρικό της Ρούπα στην Καλαμάτα- Δείτε βίντεο

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στην Φθιώτιδα, αλλά και σε πόλεις της Πελοποννήσου.

Στα Πατήσια διεξήχθη μεγάλη επιχείρηση, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα αυτής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα που διεξήχθη στην Φθιώτιδα έγινε σε σπίτι του 35χρονου φερόμενου ως συνεργάτη του Μαζιώτη, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα.

Λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και της ΟΠΚΕ απέκλεισαν το κέντρο της Καλαμάτας.

Οι άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας στην οδό Πολυχάρος και συγκεκριμένα στον αριθμό 4, όπου παλαιότερα διέμενε η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα.

Οι αστυνομικοί πήραν μαζί τους κάποια πράγματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα, ενώ στην αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας τους ακολούθησαν η μητέρα και η αδερφή της Πόλας Ρούπα, οι οποίες έμεναν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο έχουν αποχωρήσει, ενώ αρκετοί ήταν οι περαστικοί που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την επιχείρηση που έγινε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

 

Πηγή: tharrosnews.gr