ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέλης της Προεδρικής Φρουράς των Εμιράτων εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα

Στο κέντρο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας εκπαιδεύτηκαν  11 μέλη της της προεδρικής Φρουράς των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης των «τσολιάδων» των Εμιράτων αφορούσε την ηλεκτρολογία και τα ηλεκτρονικά συστήματα των αεροσκαφών.

Κατά την τελετή αποφοίτησης παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης των ΗΑΕ στη χώρα μας Α.Ε. Mohamed Meer Al Raeesi, ο πρόεδρος της ΕΑΒ Ζαχαρίας Γκίκας, ο διευθύνων σύμβουλος Γεώργιος Θ. Μαζαράκος, ο αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Παπασπύρου κ.ά.

Πρόκειται για την 11η κατά σειρά τάξη που αποφοιτά από το συγκεκριμένο κέντρο της ΕΑΒ, επισφραγίζοντας τη μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της εταιρείας. Για την ΕΑΒ η συνεργασία αυτή αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην εξέλιξη της συγκεκριμένης δραστηριότητας της εταιρείας σε ένα Ακαδημαϊκό Εκπαιδευτικό φορέα, δεδομένου ότι επέκτεινε και αναβάθμισε τις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα μέσω συνεργασιών και συνεργειών που συνήψε με σημαντικούς εκπαιδευτικούς παράγοντες και Πανεπιστήμια απέκτησε τη δυνατότητα παροχής ακαδημαϊκών αλλά και επαγγελματικών τίτλων.