ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Κλειστοί τρεις σταθμοί λόγω συλλαλητηρίου για τα Τέμπη

Με απόφαση της αστυνομίας, τρεις σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης θα κλείσουν στις 11 το πρωί του Σαββάτου (15/03) λόγω συλλαλητηρίου για την τραγωδία των Τεμπών που θα πραγματοποιήσουν μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στις 12.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, το Σάββατο 15/3 στις 11.00, θα ανασταλεί προσωρινά η λειτουργία των σταθμών «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Σιντριβάνι».

Oι σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς να σταματούν σε αυτούς. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την ώρα επαναλειτουργίας των συγκεκριμένων σταθμών. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά.»

Επιπλέον όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων στο Μετρό Θεσσαλονίκης, το ωράριο λειτουργίας τροποποιείται ως εξής:

Από την Κυριακή 16/3 έως και την Πέμπτη 20/3, το τελευταίο δρομολόγιο θα αναχωρεί από τους τερματικούς σταθμούς «Νέα Ελβετία» και «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός» στις 23:00 (αντί για τις 00:30).