3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυση εστεμμένης playmate στον πρώην σύντροφο για κακοποίηση των παιδιών τους

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της πρώην εστεμμένης καλλιστείων, η οποία βρίσκεται σε σφοδρή δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, για τα ανήλικα παιδιά τους. Ο πατέρας κέρδισε την προσωρινή επιμέλεια των δύο αγοριών τους και βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό, με τη μητέρα να καταθέτει συμπληρωματική μήνυση εναντίον του, με την οποία τον καταγγέλλει για την κακοποίησή τους.

Δύο ημέρες μετά τη σύλληψη της για αρπαγή των ανήλικων αγοριών της, η πρώην νικήτρια καλλιστείων  Π.Σ., έμαθε και την απόφαση του δικαστηρίου για το ποιος θα έχει την επιμέλειά τους. Οι δικαστές δέχθηκαν την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της, Ολλανδός κοσμηματοπώλης και του έδωσαν την προσωρινή επιμέλεια από τη  συνεπιμέλεια που ήταν η αρχική απόφαση.

Η πρώην νικήτρια των καλλιστείων καταθέτει  συμπληρωματική μήνυση εναντίον του πρώην συντρόφου της για το κακούργημα κακοποίηση των παιδιών τους. Η πρώτη μήνυση εναντίον του για αυτή την καταγγελία υποβλήθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν η μητέρα συνελήφθη για την αρπαγή των ανήλικων γιων τους. Το πρώην  ζευγάρι έχει ανοιχτά δικαστικά μέτωπα ακόμα και για ενδοοικογενειακή βία.

Ο πατέρας μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας τριών και τεσσάρων ετών αντίστοιχα βρίσκονται ήδη στην Αγγλία.