3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με 37χρονο επιχειρηματία που έπεσε από μπαλκόνι! Γιατί η οικογένεια αποκλείει αυτοκτονία (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από τον τραγικό θάνατο 37χρονου επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε στο κενό από παράθυρο διαμερίσματος του τετάρτου ορόφου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο νεαρός βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του, με την οποία είχαν σχέση μόλις μια εβδομάδα, στο διαμέρισμά της.  Το βράδυ της Παρασκευής τους είχαν δει να βρίσκονται μαζί σε μπαρ της οδού Τάκη Οικονομάκη, όπου κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Στη 01:46 επέστρεψαν στο σπίτι της κοπέλας και ανέβηκαν στο διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου.

Το τι ακολούθησε αποτελεί ένα μεγάλο μυστήριο, που δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί. Λίγες ώρες αργότερα ο 37χρονος βρέθηκε νεκρός στον  ακάλυπτο της πολυκατοικίας, καθώς όπως όλα δείχνουν έπεσε από το παράθυρο του διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο.  Αστυνομικοί το πρωί του Σαββάτου έφτασαν στο σημείο και χτύπησαν το κουδούνι της κοπέλας, η οποία άνοιξε φανερώς μεθυσμένη, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις για ό,τι είχε συμβεί.  Η κοπέλα οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Βόλου και όταν συνήλθε από το ποτό το απόγευμα έδωσε μια πρώτη κατάθεση.

Η οικογένεια του 37χρονου απέρριπτε από την αρχή το ενδεχόμενο αυτοκτονίας. Όπως είπε ο δικηγόρος της, αλλά και η αδελφή και η ξαδέλφη του, ο επιχειρηματίας δεν είχε κανένα λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως λένε οι επιχειρήσεις του πήγαιναν πάρα πολύ καλά, ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και μάλιστα ετοίμαζε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα.

Επίσης σήμερα διενεργήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη Λάρισα, η οποία απέκλεισε και επίσης το σενάριο της αυτοκτονίας. Από ιατροδικαστή εξετάστηκε και η σύντροφός του, στην οποία δεν εντοπίστηκαν ούτε αμυχές, ούτε μώλωπες, ούτε άλλο σημάδι πάλης.  Το προσεχές διάστημα θα διευκρινιστεί το εάν θα ανοίξει δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου του γνωστού και πολύ αγαπητού επιχειρηματία. H έρευνα για τα αίτια της θανατηφόρας πτώσης συνεχίζεται.

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR