ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστήριο με τον τραγικό θάνατο της σολίστ

Με τον πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία στο θρίλερ της εξαφάνισης της διάσημης σολίστ της Καμεράτας Ελίζαμπεθ Σέιφερ, η οποία βρέθηκε νεκρή με κομμένες τις φλέβες της στο δάσος της Καισαριανής. Τα ίχνης της καλλιτέχνιδος είχαν χαθεί από τις 18 Μαρτίου, μετά από έντονο καβγά με συνάδελφό της στην Ορχήστρα της Καμεράτας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

 

 

Η 51χρονη Γερμανίδας βρέθηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο, όταν ένας περιπατητής αντίκρυσε το ανατριχιαστικό θέαμα του άψυχου κορμιού το πρωί του Σαββάτου και ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμέσως έφτασε ο σύζυγός της, ο επίσης καταξιωμένος πιανίστας Σπύρος Κουτσουβέλης, ο οποίος υπέστη σοκ όταν αναγνώρισε τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενέργησε επί τόπου ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, εκτός από το τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού καρπού, στη σορό της άτυχης γυναίκας δεν υπήχαν άλλα τραύματα που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια, ούτε ίχνη πάλης, αναφέρει η "Εspresso".

Δίπλα της βρέθηκε ένα χρησιμοποιημένο ξυραφάκι με ίχνη αίματος, ένα κινητό τηλέφωνο και μια μικρή τσάντα με προσωπικά της αντικείμενα.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν σήμερα το μεσημέρι, μετά τη νεκροτομή στο πτώμα της άτυχης σολίστ. Το πιο σημαντικό στοιχείο που θα δώσει κατεύθυνση στις έρευνες είναι πόσες ημέρες ήταν νεκρή η Ελίζαμπεθ Σέιφερ.

Αν προκύψει πως ο θάνατος επήλθε λίγα 24ωρα προτού εντοπιστεί το πτώμα της, τότε τα δεδομένα αλλάζουν και το μυστήριο περιπλέκεται, καθώς θα πρέπει να διερευνηθεί που βρισκόταν όλες αυτές τις ημέρες.