ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναύπλιο: Συγκλονίζει ο πατέρας του 14χρονου – «Πήρε αποβολή, τον έβαλα τιμωρία και αυτός έπεσε»

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την τραγωδία στο Ναύπλιο με θύμα ένα αγόρι 14 ετών, που έπεσε από τις εξέδρες γηπέδου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί στη θλίψη από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (22/10) και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του νεαρού παιδιού.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ατύχημα, ωστόσο, οι δηλώσεις του πατέρα του 14χρονου δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση.

«Τον έβαλα τιμωρία και αυτός διάλεξε να πηδήξει από εκεί»
Αναφερόμενος στην τραγωδία ο πατέρας του 14χρονου τόνισε: «Μόνος του έπεσε. Πήρε αποβολή από το σχολείο, τον έβαλα και εγώ τιμωρία και έπεσε, πήδηξε από πάνω. Δεν μας έστειλε κάποιο μήνυμα. Έπεσε από ύψος, τον μάλωσα λίγο στο τηλέφωνο, τον έβαλα τιμωρία. Του είπα »σπίτι θα κάτσεις, δεν θα πας πουθενά». Αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί».

Την ίδια στιγμή, το παιδί φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα η οικογένεια εκλήθη από το σχολείο πριν από αρκετές ημέρες και ενημερώθηκε εγγράφως ότι το παιδί χρειάζεται βοήθεια από ειδικό και ψυχολογική στήριξη και μάλιστα υπέγραψαν ότι ενημερώθηκαν. Ωστόσο, παρότι έγινε νέα επικοινωνία από το σχολείο και οι γονείς ρωτήθηκαν αν επισκέφθηκαν με το παιδί τους ψυχολόγο, εκείνοι δεν απάντησαν.