ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ με τον Αλβανό δολοφόνο και απαγωγέα – Τι ζήτησαν από τον Κούγια

Έρευνα για τα όσα ισχυρίζεται ότι συνέβησαν στη συνάντηση του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια με το δολοφόνο και απαγωγέα της Χαλκιδικής κάνει από το πρωί η ασφάλεια Αττικής.

 

 

 

Μάλιστα οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα καλέσουν τον Αλέξη Κούγια στη γενική αστυνομική διεύθυνση για να καταθέσει τα όσα είπε χθες στους δημοσιογράφους.

Επίσης έχουν ζητήσει εισαγγελική άδεια για να κάνουν άρση τηλεφωνικού απορρήτου και να ελέγξουν τις κλήσεις του ποινικολόγου.

 Γιατί εκνευρίστηκαν οι αρχές μετά την αποκάλυψη συνάντησης Κούγια-συζυγοκτόνου

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα και επιβεβαιώνει η Αστυνομία, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι τρεις μέρες μετά την δολοφονία στην Χαλκιδική, του τηλεφώνησε κάποιος, ο οποίος του είπε ότι ήταν ο Λέσι και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, υπήρξε συνάντηση στα Μέγαρα μεταξύ των δύο, στις 8 Ιανουαρίου, όπου ο δικηγόρος του είπε ότι προϋπόθεση για να αναλάβει την υπεράσπισή του ήταν να επιστρέψει ο μικρός Φοίβος στην οικογένειά του.

 Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του συζυγοκτόνου που άρπαξε τον 4χρονο γιο του

Έκτοτε όμως δεν υπήρξε καμία άλλη επικοινωνία.

Άκαρπες οι έρευνες στα Μέγαρα για τον συζυγοκτόνο και το 4χρονο παιδί του

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι τώρα οι έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή των Μεγάρων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταζητούμενου Αλβανού Τζέιμς Κλοντ Λέσι ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε τη σύζυγό του στο σπίτι της στη Χαλκιδική και στη συνέχεια, απήγαγε το ένα από τα δύο παιδιά τους.

 Συγκλονίζει ο παππούς του 4χρονου: «Ένα άρρωστο αγγελούδι, το έχει ο δολοφόνος» (Βίντεο)

Η τελευταία εξέλιξη στην αναζήτηση του 35χρονου Αλβανού ήταν η ανεύρεση ενός κινητού τηλεφώνου κοντά στην περιοχή όπου διατηρούσε μελίσσια. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξέτασή του από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, αποδείχθηκε ότι δεν ανήκει σε εκείνον.