Νέο βίντεο ντοκουμέντο με πρωταγωνίστρια την 14χρονη.
Πρόκειται για την ανήλικη που φαίνεται πως και στα δύο βίντεο επιτίθεται με βία και ξυλοκοπεί άγρια τις συνομήλικές της.
Οι άλλοι ανήλικοι που ήταν παρόντες στους ξυλοδαρμούς, όχι μόνο δεν τη σταματούν, όχι μόνο δεν βοηθούν τα θύματα αλλά με περίσσιο θράσος, τραβούν βίντεο ανεβάζοντάς το στα social media μαζί με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Η μητέρα της 13χρονης που δέχθηκε την επίθεση σε κεντρική πλατεία της Νίκαιας, την ώρα που προσπαθεί να συνεφέρει το παιδί της, καταλήγει μιλώντας στο MEGA σε ένα θλιβερό συμπέρασμα. «Ο στόχος στην ουσία δεν έχουνε κάτι με το συγκεκριμένο παιδί το κάνουνε το στοχοποιούν για να πάρουνε views».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη, που έχει καταγραφεί και στις δύο περιπτώσεις με άκρως επιθετική συμπεριφορά, στο παρελθόν είχε απειλήσει ξανά την 13χρονη. Το κορίτσι είχε ενημερώσει την οικογένειά της με τον αδερφό της να σπεύδει να την πάρει από το σχολείο ώστε να την προστατέψει.
Οι γονείς του θύματος επικοινώνησαν με την οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού που επιτέθηκε στην κόρη τους και ζήτησαν εξηγήσεις.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA