ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντοκουμέντα ντροπής για το κτήμα της απάτης στο Κορωπί (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βιτρίνα που έβλεπαν οι ενδιαφερόμενοι στο διαδίκτυο ήταν διαφορετική από την πραγματικότητα.

Οι χώροι είναι πεντακάθαροι και τα σερβίτσια στα τραπέζια καλογυαλισμένα αλλά διαφορετική ήταν η αθέατη όψη του κτήματος στο Κορωπί. Εικόνες που ελάχιστοι είχαν δει και ακόμα λιγότεροι έβαζαν στο μυαλό τους. Με τους κανόνες υγιεινής να έχουν πάει περίπατο και τη δυσοσμία να είναι αφόρητη το καλοκαίρι. Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εικόνες. Το κτήμα όπως φαινόταν για την προσέλκυση πελατών και δίπλα οι εικόνες που έβλεπαν μόνο οι εργαζόμενοι.

Αυτές τις εικόνες πλαισιώνει η μαρτυρία γυναίκας που είχε πρόσβαση στην κουζίνα και στα ψυγεία του κτήματος στο Κορωπί. Η πρόσβαση στον συγκεκριμένο χώρο απαγορευόταν για ευνόητους λόγους, δια ροπάλου στους καλεσμένους των εκδηλώσεων.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την αποκαλυπτική μαρτυρία της γυναίκας που γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις, είχαν και άλλους λόγους για να είναι προβληματισμένοι. «Όλοι απλήρωτοι, ανασφάλιστοι και μάλιστα όχι μόνο απλήρωτοι κι ανασφάλιστοι, 18ωρα δουλειάς, 20ωρα δουλειάς».

Λειτουργούσε χωρίς άδεια για χρόνια, οι υπεύθυνοι είχαν φτάσει στο σημείο να το ξεσφραγίζουν για να συνεχίζονται οι εκδηλώσεις και οι ίδιοι να βγάζουν χρήματα, με τις εικόνες ντροπής να συμπληρώνουν το παζλ των όσων συνέβαιναν και ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA