3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο εκτελεστής στήνει καρτέρι στον 54χρονο τοπογράφο! Βίντεο ντοκουμέντο!

Έναν επαγγελματία εκτελεστή, με στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση, απόλυτα ψύχραιμο, πολύ καλά οργανωμένο, έμπειρο αναζητεί η αστυνομία ως τον δολοφόνο του 54χρονου τοπογράφου το πρωί της Τρίτης στο Ψυχικό.

Η ώρα είναι 7 και 14, το πρωινό της Τρίτης. Επί της οδού 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό, καταφθάνει το μαύρο σκούτερ με τον εκτελεστή του 54χρονου τοπογράφου.

Φοράει λευκό κράνος, σκούρο, στενό σακάκι, καφέ παντελόνι και μαύρα παπούτσια. Ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και προσπαθεί να περάσει από ένα στενό πέρασμα, δίπλα από μία διαφημιστική πινακίδα καταστήματος.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που αποκάλυψε η ιστοσελίδα in.gr, φαίνεται ο δράστης να αντιλαμβάνεται ότι το σκούτερ, με την πλαστή πινακίδα δεν χωράει να περάσει και προσπαθεί να μετακινήσει την πινακίδα με το χέρι. Δείχνει νευρικότητα, κάτι που δεν επέδειξε σε κανένα σημείο εκτέλεσης του φονικού σχεδίου του.

Με το χέρι του ρίχνει την πινακίδα στο οδόστρωμα, μετακινεί λίγο το μηχανάκι και κατεβαίνει από αυτό, για να τη σηκώσει. Την πιάνει, φορώντας γάντια στα χέρια του, την τοποθετεί στη θέση της και επανέρχεται στο σημείο, όπου παρέμεινε για αρκετή ακόμη ώρα, περιμένοντας το θύμα του.

Είναι οι τελευταίες κινήσεις του δράστη, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα θα υλοποιήσει το φονικό σχέδιό του, εκτελώντας με 20 σφαίρες τον 54χρονο τοπογράφο. Που είχε στήσει καρτέρι για 90 λεπτά μπροστά από την επιχείρηση του 54χρονου τοπογράφου και χρειάστηκε μόλις 24 δευτερόλεπτα για να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA