ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Έλληνας είναι πάντα… καλύτερος!

Ας το παραδεχτούμε, άσχετα με την οικονομική κατάσταση του καθενός είναι πάντοτε ευχάριστο να αγαπάς τον χώρο που ζεις, αυτόν στον οποίο ξοδεύεις το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου. Και για να τον αγαπάς πρέπει πρώτα από όλα να σου αρέσει!

Κι εδώ έρχονται τα εμπόδια! Με τις τσέπες μισοάδειες πια για τους περισσότερους δεν είναι εύκολο να φτιάξεις το σπίτι σου όπως σου αρέσει! Με τα χρώματα και τα υλικά που θέλεις, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ που αγαπάς. Ή καλύτερα δεν ΗΤΑΝ εύκολο. Εκείνο το εντυπωσιακό γαλάζιο κτίριο στον Κηφισό –που σίγουρα έχεις προσέξει- κρύβει μικρούς και… μεγάλους θησαυρούς. Θησαυρούς σε τιμές που αντέχεις και μάλιστα ελληνικούς. Ναι, η καρδιά της ελληνικής βιοτεχνίας επίπλων και ειδών σπιτιού χτυπάει στο Seitanidis Home!

Η ελληνική υπογραφή των αμέτρητων, υπέροχων και κυρίως οικονομικών προϊόντων που θα βρεις σε αυτό το κατάστημα σημαίνει κάτι περισσότερο από την εγγυημένη ποιότητα υλικών και τις απεριόριστες δυνατότητες επιλογών σε χρώματα, σχέδια και μεγέθη. Σημαίνει ότι τα χρήματα σου, αυτά που αποφάσισες να ξοδέψεις για να κάνεις πιο όμορφο ή πιο λειτουργικό τον χώρο σου, μένουν εδώ! Στηρίζουν την Ελλάδα και ενισχύουν την ελληνική  βιοτεχνία ειδών σπιτιού.

Η Seitanidis Home ανταποκρινόμενη με σεβασμό στην αγωνία των καταναλωτών για καλή ποιότητα σε τιμές που… αντέχονται, δημιούργησε έναν παράδεισο γεμάτο από Ελλάδα. Η ατελείωτη ποικιλία είναι βέβαιο πως θα ικανοποιήσει και τον πιο «δύσκολο» πελάτη αλλά εδώ υπάρχει κάτι περισσότερο. Κάτι που κανένα άλλο ανάλογο κατάστημα ειδών σπιτιού και επίπλων δεν μπορεί να προσφέρει: τα κρεβάτια, οι καναπέδες, τα τραπέζια και όλα τα έπιπλα δεν είναι κομμένα και ραμμένα έτσι όπως αποφάσισε να τα κατασκευάσει μια εταιρία. Φτιάχνονται για ΕΣΕΝΑ! Στο χρώμα και το μέγεθος που θέλεις, τροποποιημένα για τον δικό σου μοναδικό χώρο. Έναν χώρο που ο Σεϊτανίδης αποφάσισε να τον κάνει υπέροχο, όπως ΕΣΥ τον ονειρεύτηκες.