3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ κλείδωσε επιβάτη στη μπαγκαζιέρα! (ΦΩΤΟ)

Ένας επιβάτης των ΚΤΕΛ Δράμας ταξίδεψε… στη μπαγκαζιέρα, καθώς ο οδηγός τον κλείδωσε κατά λάθος στον χώρο των αποσκευών του λεωφορείου, την ώρα που προσπαθούσε να πάρει τα πράγματά του.

Ο 26χρονος δεν πτοήθηκε και αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, γι΄αυτό και τράβηξε βίντεο την περιπέτειά του:

«Εδώ στο δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη, ο οδηγός κατά λάθος μας έκλεισε. Πήγαμε να πάρουμε τα πράγματά μας και μας έκλεισε κατά λάθος, εμένα μόνο, κάτω στις αποσκευές. Ευτυχώς είμαι κοντά στον προορισμό μου, δε θα πάω πολύ μακριά απ΄όσο πρέπει. Αλλά να σας δείξω, περνάω πολύ ωραία εδώ κάτω στα πράγματα. Κινούμαστε προς τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας», περιέγραφε στο βίντεο.

Οδηγός λεωφορείου ΚΤΕΛ κλείδωσε επιβάτη στη μπαγκαζιέρα!

Ο Νίκος είναι αναπληρωτής καθηγητής μουσικής. Μπορεί να αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, όμως οι συνθήκες ήταν αφόρητες μέχρι να σταματήσει ο οδηγός στην επόμενη στάση, να ανοίξει την μπαγκαζιέρα και να καταλάβει ότι μέσα υπήρχε εγκλωβισμένος άνθρωπος.

«Δεν ήταν πλάκα, ήταν πραγματικό βίντεο. Γύριζα στο σπίτι μου, κατέβηκα στη στάση να πάρω τα πράγματά μου. Επειδή την είχα βάλει αρκετά μέσα την κιθάρα στον χώρο των αποσκευών, μπήκα ολόκληρος μέσα στη μπαγκαζιέρα. Ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι εγώ δε βγήκα και έκλεισε την πόρτα όσο ήμουν μέσα», περιέγραψε.

«Υπήρχε απόλυτο σκοτάδι. Είχε ζέστη, διότι ήταν μέρα μεσημέρι με 40 βαθμούς έξω. Είχε πολλή φασαρία, διότι ο κινητήρας του λεωφορείου είναι δίπλα. Για κάποιον κλειστοφοβικό φαντάζομαι θα ήταν τρομακτικά» σημείωσε.

πηγή φωτογραφιών STAR