ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδύνη στον Πύργο: Πέθανε εντελώς ξαφνικά η σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή!

Στη θλίψη βυθίστηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων η περιοχή του Πύργου και της Ηλείας ευρύτερα. Η 42χρονη σύζυγός γνωστού ποδοσφαιριστή, έφυγε ξαφνικά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο σπίτι της στον Πύργο, στην 11η επέτειο του γάμου τους και μάλιστα δύο ημέρες πριν τα γενέθλια του συζύγου της.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής από τα Σκόπια Dejan Milosesk που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε πολλές ελληνικές ομάδες, έφυγε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του. Κάποια στιγμή, γύρω στις 11 το βράδυ, η κόρη του ζευγαριού πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της για να τον ειδοποιήσει πως η μαμά της, Νικολέτα (Νικόλ) Παπαδοπούλου, ήταν αναίσθητη στο πάτωμα και δεν της απαντούσε.

Μέχρι να φτάσει κάποια βοήθεια στο σπίτι, η Νικόλ πέθανε καθώς η καρδιά της την πρόδωσε.

Μόλις πληροφορήθηκε πως κάτι συμβαίνει προσπάθησε να κρατήσει ψύχραιμη την κόρη του και να ειδοποιήσει φιλικό πρόσωπο που άμεσα θα μπορούσε να βοηθήσει. Μέχρι να φτάσει από την Αμαλιάδα στον Πύργο, είχε επιβεβαιωθεί η τραγική εξέλιξη. Έσπευσε στο νοσοκομείο Πύργου όπου είχε μεταφερθεί η σύζυγός του και εκεί εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές.

Η είδηση του θανάτου της 42χρονης, άρχισε να μαθεύεται ήδη από τη νύχτα, με τους περισσότερους γνωστούς και φίλους του ζευγαριού να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα άκουγαν, ενώ έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό του ποδοσφαιριστή για να του συμπαρασταθούν.

dejan 594 355

Πηγή: ilialive