ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Κροάτες χούλιγκαν απειλούν τον Ολυμπιακό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο σύνδεσμος Bad Blue Boys αποτελεί τον πιο σκληρό πυρήνα οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μέλη του είναι μόνο «εκλεκτοί» και δεν είναι τυχαίο πως συμπεριλαμβάνεται στους 16 πιο επικίνδυνους συνδέσμους οπαδών του πλανήτη!

 

Οι διοικούντες την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχουν ενημερωθεί για την πρόθεση των συγκεκριμένων οπαδών να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της 4ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό και «τρέμουν» στο ενδεχόμενο να γίνει πράξη το ταξίδι στη χώρα μας. Πρόκειται, άλλωστε, για οπαδούς που έχουν πολύ καλές σχέσεις με τους φίλους του Παναθηναϊκού και μίσος με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η παρουσία τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορεί να τινάξει το ματς στον αέρα.

Οι άνθρωποι της Ζάγκρεμπ δεν θέλουν να βρεθούν ενώπιον δυσάρεστων εκπλήξεων και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά τον Ολυμπιακό. Και εξετάζουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο να μην πάρουν καθόλου εισιτήρια για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο «συγκρούσεων». Υπάρχει, βέβαια, το ενδεχόμενο οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να ταξιδέψουν στην Ελλάδα ακόμα και δίχως να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια, μία κίνηση με απρόβλεπτες συνέπειες…

Δείτε τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εν δράσει

πηγή : sdna.gr