ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομολογία εργαζόμενου σε εισπρακτική:Συγγνώμη για ό,τι σας έκανα

 Το κείμενο πολίτη που περιέγραφε την επίσκεψή του σε μία εισπρακτική, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Μία από αυτές ήρθε από έναν πρώην εργαζόμενο σε μία τέτοια εταιρεία. Γράφει ο εργαζόμενος στον κ.Δημήτρη Παπαθανασίου που ανήρτησε το κείμενό του για την επίσκεψη:

"Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ξεχωρίζω, το μήνυμα της… άλλης πλευράς, που έφτασε στο inbox. Το αναδημοσιεύω αυτούσιο, εννοείται χωρίς όνομα. Λίγες φορές έχω τολμήσει στη ζωή μου να υποδείξω κείμενα προς ανάγνωση. Διαβάστε το, είναι συγκλονιστικό.

«Συγνώμη σε εσάς και σε όσους είχα καλέσει…»

«Καλησπέρα κύριε Παπαθανασίου. .διάβασα το άρθρο σας περί εισπρακτικών εταιριών και πήρα το θάρρος να σας στείλω αίτημα φιλίας. .δεν νιώθω καθόλου περήφανος για όσα σας πω τώρα αλλά για ένα διάστημα υπήρξα και εγώ μέλος αυτής της τυραννίας του ελληνικού λαού .. ήταν τι μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου .. Όταν πραγματικά συνειδητοποίησα όμως τι έκανα παραιτήθηκα και πραγματικά χρειάστηκα μέχρι και ψυχολόγο για να ξεπεράσω αυτό που μου συνέβη. .Τώρα είμαι άνεργος αλλά η ψυχική μου ηρεμία είναι σε πολύ καλύτερα επίπεδα από τότε που "δούλευα ". το άρθρο σας μου θύμισε πολλά άσχημα πράγματα και ήθελα απλά να πω σε κάποιον διαμαρτυρόμενο την πικρή αλήθεια για την δουλειά μου και να νιώσω ότι δεν μου κρατάει κακία για ότι έκανα .. γιατί πραγματικά το θεωρώ εγκληματικό .. συγνώμη σε εσάς και σε όσους είχα καλέσει. .Αυτά ήθελα να σας πω …»"