ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάλεψε στον αέρα με την Πόλα Ρούπα ο πιλότος του ελικοπτέρου

Μάχη στον αέρα προκειμένου να αφοπλίσει, τη γυναίκα που προσπάθησε με την απειλή όπλου να τον κατευθύνει στονΚορυδαλλό και σύμφωνα με πληροφορίες  ήταν η σύζυγος του Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, έδωσε μέσα στο ελικόπτερο, ο κυβερνήτης.

Ο πιλότος του ελικοπτέρου, πρώην αξιωματικός της υπηρεσίας εναέριων μέσων της ΕΛ.ΑΣ., με υπεράνθρωπες προσπάθειες και αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, κατάφερε να το προσγειώσει δευτερόλεπτα πριν συντριβεί στο έδαφος και παρασύρει στον θάνατο τον ίδιο και την γυναίκα.

Η γυναίκα πυροβόλησε τρεις φορές μέσα στο ελικόπτερο, καθώς πάλευε μαζί του. Μάλιστα, φέρεται να κατέθεσε ότι είχε βάλει τον αυτόματο πιλότο και αντάλλαξαν μπουνιές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πιλότος φέρεται να επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση ακριβώς δίπλα στην εθνική οδό, στο Κριεκούκι. Ακόμη, ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μόλις «κατέβασε» το ελικόπτερο, καταδίωξε τη γυναίκα, αλλά εγκατέλειψε την προσπάθεια γιατί εκείνη τον απειλούσε. Το σχέδιο της όμως ματαιώθηκε και ταυτόχρονα άφησε πίσω στοιχεία για την ταυτότητα της.