ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρτι ΟΡΓΙΩΝ με ναρκωτικά και ανταλλαγή συντρόφων – Διοργανωτής γόνος γνωστής οικογένειας

Σε άνδρο οργίων θα μετατρεπόταν μέσα στις επόμενες ημέρες, γνωστό μπαρ στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου θα γινόταν πάρτι με ναρκωτικά και ανταλλαγή συντρόφων

 

Στο εν λόγω πάρτι, μάλιστα, θα συμμετείχαν και μέλη της υψηλής κοινωνίας του Ηρακλείου! 

Ένας από τους διοργανωτές ανήκει σε γνωστή επιχειρηματική οικογένεια. Στο σπίτι του 41χρονου επιχειρηματία, διοργανωτή του πάρτι, συνελήφθη ένα ζευγάρι 41χρονων που είχε έρθει από τα Χανιά για το πάρτι. 

Όλα ήταν κανονισμένα. Είχαν κλειστεί μέσω διαδικτύου δωμάτια σε ξενοδοχείο της πόλης για όργια με ανταλλαγές συντρόφων.

Μάλιστα, οι δυο τους είχαν ήδη αρχίσει «προετοιμασία» κάνοντας εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών, σε σημείο που η γυναίκα είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον. Σημειώνεται, ότι πρόκειται για στέλεχος πασίγνωστου κοινωνικού φορέα που ασχολείται με το παιδί κι ως εκ τούτου η σύλληψή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. 

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στοχοποίησαν τους διοργανωτές του οργίου, «φωτογραφίζοντας» δυο Έλληνες ηλικίας 41 και 31 χρόνων. Ο 41χρονος ακινητοποιήθηκε ενώ οδηγούσε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και υποβλήθηκε σε έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε μια ψηφιακή ζυγαριά με υπολείμματα κεταμίνης. 

Σύμφωνα με το astynomia.gr, ακολούθησε έρευνα στις οικίες του 41χρονου και του 31χρονου, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν: 

-11 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 486,1 γραμμάρια κάνναβης

-2 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κεταμίνης

-αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 126 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών

-7 αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό

-2 ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και ονομάτων

-3 τρίφτες κάνναβης

-κυνηγετικό όπλο και

-το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που τους άσκησε διώξεις κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Μάλιστα, τους απήγγειλαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.