3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας «λυγίζει» κάνοντας έκκληση να ξαναπάρει πίσω τα παιδιά του! Γιατί μένουν με τη νονά!

Κραυγή αγωνίας από έναν πατέρα στη Ρόδο που έχει να δει τα παιδιά του 2,5 χρόνια και τον περασμένο Αύγουστο έχασε και τη σύζυγό του, αφήνοντάς τον χήρο.

Ανώνυμη καταγγελία αναφέρει ότι η οικογένεια των παιδιών τα κακοποιούσε και ασελγούσε σε βάρος τους. Η κοινωνική υπηρεσία διενήργησε έρευνα μίας εβδομάδας και τα παιδιά -μετά από εισαγγελική απόφαση- ζουν μόνιμα με τη νονά τους.

«Παντρεύτηκα τη γυναίκα μου και μετά από τέσσερις προσπάθειες εξωσωματικές κάναμε δύο παιδάκια δίδυμα. Η νονά ερχόταν και έβλεπε συχνά τα παιδιά και άρχισε να τα παίρνει και στο μαγαζί της. Η καταγγελία έγινε από δασκάλα. Ήρθε η πρόνοια χωρίς να είμαστε στο σπίτι εγώ κι η γυναίκα μου. Ήρθε κοινωνικός λειτουργός και πήρε τα παιδιά. Το χαρτί της απόφασης δεν έχει σφραγίδες. Μας κατηγορούν ότι κακοποιούμε τα παιδιά. Από το σπίτι μας, βρέθηκαν στη νονά. Μας απαγορεύουν να τα δούμε, μας κατηγορούν άδικα», λέει ο πατέρας των διδύμων.

«Αυτή η γυναίκα είναι ανύπαντρη και δεν έκανε παιδιά. Ήρθε μέσα στο σπίτι μας και πήρε τα δικά μου τα παιδιά», προσθέτει λίγο μετά.

Ο άνδρας υποστηρίζει ότι ο θάνατος της γυναίκας του, τον περασμένο Αύγουστο, οφείλεται και στη στεναχώρια που ένιωθε εκείνη, λόγω του ότι δεν μπορούσε να δει τα παιδιά της. «Παρακαλούσε τη νονά να δει τα παιδιά για τελευταία φορά και αρνήθηκε να τα φέρει στο σπίτι».

Δείτε το ρεπορτάζ του STAR